Ajutor pentru parohia noastră

Viața parohiei Iulie 13, 2015

Cu ajutorul lui Dumnezeu și prin mijlocirea și binecuvântarea Maicii Domnului, Parohia Precista 3 cu hramul „Acoperământul Maicii Domnului” a prins din nou „viață”. Cum vă spuneam și în numărul trecut al revistei noastre, am găsit un teren de 400 mp pentru construcția unei mici bisericuțe și o clădire de aproape 60 mp în care am amenajat un Paraclis în care ne desfășurăm slujbele religioase și celelalte activități sociale, educative și filantropice. Pentru această clădire în care avem Paraclisul trebuie să achităm până la sfârșitul anului 2021 suma de 45 000 de euro, iar pentru teren 45 000 de euro până la sfârșitul anului 2022. Prețul acestor două proprietăți pe care le vom cumpăra este unul de mijloc, nici peste dar nici sub prețul zonei. Și avem înțelegere din partea proprietarilor să plătim în doi ani.
  Nădăjduim că puțin câte puțin vom aduna acești bănuți. Trebuie să facem împreună acest efort de a cumpăra terenul și clădirea în care slujim acum. Fiecare familie sau fiecare cititor dacă ne-ar ajuta lunar cu câte o mică sumă, am avea șanse să strângem acești bani.  Ar fi pe lună o rată de 18500 de lei, și iată că prin mila Maicii Domnului am strâns deja pentru două luni (ianuarie și februarie).
Fiecare familie care va dona 1000 de lei va fi trecută în rândul ctitorilor ce vor fi pomeniți săptămânal, iar pentru donația de 5000 de lei vor fi trecuți în rândul ctitorilor pomeniți la fiecare slujbă din săptămână.
 Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate!

Citește alte articole despre: ajutor